Wie zijn wij

HPB Diensten is in 1992 gestart met het verwerven, beheren en administratief vastleggen van subsidiemiddelen. Dit is nog steeds een van onze kernactiviteiten, maar in de loop der jaren hebben wij onze dienstverlening steeds verder uit kunnen breiden. Zo hebben wij uitgebreide ervaring in project- en financieel management en het geven van organisatieadvies en -ondersteuning, in alle lagen van een organisatie. HPB Diensten ondersteunt hiermee zowel overheden en kennisinstellingen als het bedrijfsleven. Onder onze diensten vindt u meer informatie.

fokje_balie    IMG_3789    gerda_bureau    sjs_bureau

De wereld om ons heen veranderd continu, waardoor een latente kennisbehoefte ontstaat binnen iedere organisatie. HPB Diensten voorziet in deze kennisbehoefte. Middels het inzetten van deskundig geschoold personeel willen wij onze opdrachtgevers organisatiebreed ontzorgen.

Daarbij hanteren wij de volgende uitgangspunten:

  • Focus op de opdrachtgever;
  • Heldere en transparante dienstverlening;
  • Volgen van en anticiperen op de ontwikkelingen binnen de sectoren waarin wij opereren;
  • Verwerving van kennis van subsidieprogramma`s, regelgeving, methodieken, en andere belangrijke materie;
  • Beheersing van risico’s;
  • Continue interne en externe scholing van medewerkers;
  • Leveren van een optimale dienstverlening, hetgeen verder gaat dat alleen het uitvoeren van een opdracht.

Personeel

HPB heeft diversiteit hoog in het vaandel staan en dit is ook terug te zien in ons personeelsbestand. Zo hebben wij medewerkers variërend van 23 t/m 65 jaar, een evenredige verdeling van opleidingsniveau, zowel mannen als vrouwen in dienst en adviseurs met verschillende etnische achtergronden. Onze adviseurs spreken bovendien verschillende talen. Door middel van interne- en externe opleidingen wordt het niveau van de medewerkers verbeterd of minimaal op peil gehouden.

Maar bovenal hebben onze medewerkers veel kennis, ervaring en expertise binnen verschillende werkgebieden. Hierdoor hebben wij altijd een juiste specialist in huis voor uw opdracht.


Voorbeeldprojecten

Om u een nog beter beeld te geven van de projecten die wij zoal voor uw organisatie kunnen uitvoeren, geven wij onder de pagina Voorbeeldprojecten nog een aantal concrete voorbeelden.

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.


Werkgebied

HPB Diensten is gevestigd in noorden, maar biedt haar diensten aan in hele land en voor internationale projecten zelfs buiten de landgrenzen. Wij hebben vestigingen in Leek en Emmen en werken nauw samen met andere organisaties in geheel Nederland.


Zusterorganisaties

  • HPB Infra & Construction B.V.
  • Hanze Balans B.V.
  • Hanze Projekt Beheer B.V.

Referenties

Op alle genoemde terreinen beschikken wij over prima referenties die wij u graag verstrekken.


Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.


Contact

HPB Diensten

Lorentzpark 7 | 9351 VJ LEEK
Postbus 97 | 9350 AB LEEK
Tel: 0594 – 55 50 50

E-mail: info@hpbleek.nl

Voor verdere gegevens kijk u onze Contact pagina.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 8.30 – 17.00 uur.